IT & C

#nvidia #hp mini 311 #netbook #ion #platforma #ulv

Noul netbook HP Mini este dotat cu platforma nVidia Ion

nVidia si HP anunta lansarea netbook -ului de 11,6 inch care ofera majoritatea capacitatilor unui laptop de dimensiuni obisnuite.

Bazat pe solutia grafica nVidia Ion , nebook-ul HP Mini 311 ofera o experienta vizuala bogata in format HD, accelereaza editarea video si ruleaza jocurile obisnuite.  

HP Mini 311

Netbook-ul HP Mini 311 vine cu sistemul de operare Windows XP preinstalat. Ecranul care masoara de 11,6 inch are o rezolutie de 1366 x 768 si iluminare LED. La capitolul conectivitate, pe langa clasicul conector VGA exista si un unul HDMI, care permite rularea de materiale video de 1080p pe ecrane HDTV.

Dintre aplicatiile care vin cu netbook-ul Mini se numara ArcSoft SimHD, care converteste filmele din rezolutia SD (standard-definitIon) la o rezolutie apropiata de calitatea HD (high-definitIon). SimHD foloseste arhitectura de procesare masiv paralela nVidia Cuda , pentru a accelera procesul de upscaling si a-l face mult mai rapid.

nVidia Ion

nVidia Ion este o unitate de procesare vizuala puternica, avand dimensiuni fizice foarte reduse. Colaboreaza perfect cu procesoarele care ofera un consum foarte mic de curent, astfel mini-sistemele care incorporeaza platforma vor genera performante foarte bune si vor ramane eficiente din punct de vedere al consumului de curent.

"Majoritatea celor care au achizitionat un netbook se asteapta sa primeasca performan?e similare unui notebook cu dimensiuni obisnuite, dar din pacate nu este cazul. Insa cu nebook-urile bazate pe platforma Ion, cum este si cel de la HP, consumatorii vor avea parte de o experienta mult mai complet", a declarat Tim Bajarin, analist in Creative Strategies.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele