IT & C

#mk2442 #monitor pc #televizor #benq

Noul BenQ LCD full HD este TV si monitor

BenQ lanseaza noul LCD TV/computer monitor, MK2442 , un model multifunctional adresat utilizatorilor care isi doresc un al doilea televizor care sa poata fi conectat in acelasi timp si la PC.

Noul televizor si monitor PC este destinat dormitoarelor sau camerelor de dimensiuni mai mici, fara sa ocupe spatiul a doua ecrane.

Beneficiile lui MK2442

Modelul MK2442 beneficiaza de un timp de raspuns de 5ms si de rezolutie Full HD 1920 x 1080. Datorita rezolutiei Full HD, ecranul ofera de doua ori mai multe detalii ale imaginii in comparatie cu rezolu?ia 1366 x 768 a tehnologiilor precedente.

Noul model este special creat pentru a reda imagini de inalta calitate 1080p la 24Hz, pentru o experienta de vizionare cinematografica, fara distorsiuni ale calitatii imaginii originale.

Tehnologia Senseye Human Vision, care este proprietara BenQ,  imita ochiul uman, pentru optimizarea imaginii, adica imbunatateste calitatea culorilor, claritatea si contrastul video, oferind detalii bogate prin stabilizarea digitala a imaginii.

Optimizarea automata


Optimizarea Automata a Contrastului de 10.000:1 este o alta tehnologie apartinand exclusiv BenQ imbunatateste nivelurile de contrast prin intermediul ajustarii automate a luminozitatii ecranului pentru niveluri de negru.

O asemenea precizie a contrastului, adaptata perfect fiecarei imagini, amplifica detaliile obscure pentru a dezvalui cele mai ascunse elemente din scenele intunecate ale jocurilor sau ale filmelor. In plus, interfata HDMI 1.3 permite transformarea semnalelor necomprimate in imagini de buna calitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele