IT & C

Notebook-ul si telefonul mobil, reunite intr-un nou handheld

Fujitsu Siemens Computers a lansat pe piata autohtona un nou dispozitiv handheld , Pocket LOOX T. Acesta se adreseaza persoanelor care calatoresc mult si au nevoie sa fie permanent conectate la mediul de business, reunind intr-un singur echipament functiile telefonului mobil si ale notebook-ului.

Noul echipament ruleaza Windows Mobile Direct Push, are e-mail, GPS si UMTS integrate. Cu ajutorul sistemului de operare Microsoft Windows Mobile 5.0 si al functionalitatii UMTS, utilizatorii seriei Pocket LOOX T au acces la e-mail, calendar si alte aplicatii Office cunoscute.

Usurinta in utilizare este imprimanta de tastatura QWERTY (echipare standard) si display-ul TFT. Noul echipament mai ofera wireless LAN 802.11b/g integrat (capabilitati VoIP), Bluetooth v2.0, video telefonie mobila cu camera VGA (la modelul Pocket LOOX T830), camera autofocus de 2 megapixel (tot la Pocket LOOX T830), slot SD I/O/MMC pentru back-up si aplicatii suplimentare (cum ar fi mp3 player sau sistem de navigare ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele