IT & C

#nokia #htc #windows phone

Nokia si HTC se intrec pentru suprematia Windows Phone

Noua generatie de telefoane Windows Phone creeaza o competitie intre Nokia si HTC pentru suprematia pe piata smartphone-urilor cu Windows Phone.

Microsoft nu a oferit date oficiale cu privire la compania care produce cele mai multe smartphone-uri Windows Phone, dar datele statistice OccassionalGamer arata ca Nokia ar putea castiga o cota tot mai mare de piata in defavoarea HTC, potrivit GSMArena.com.

Nokia este momentan pe locul patru in lista producatorilor de smartphone-uri cu Windows Phone, dar detine o cota de 45% cu noua generatie de telefoane create in parteneriat cu Microsoft.

Nokia Lumia 800 si Lumia 710 sunt baza avantului Nokia, dar HTC este aproape, cu o cota de piata de 40% bazata pe vanzarile lui HTC Radar.

Samsung ocupa locul trei in topul telefoanelor Windows Phone din a doua generatie de smartphone-uri ce folosest sistemul de operare Microsoft, datorita Samsung Omnia W .


Sursa foto: Techchai.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele