IT & C

#nokia #fabrici nokia #nokia asia

Nokia isi muta fabricile in Asia

Nokia trece prin schimbari majore odata cu abandonarea sistemului de operare Symbian in favoarea Windows Phone . Compania finlandeza planuieste sa-si mute o mare parte din productie in Asia.

Nokia a anuntat ca va concedia peste 4000 de angajati din fabricile sale din Finlanda, Ungaria si Mexic. Compania planuieste sa mute o parte cat mai mare din productie in Asia, unde legislatia muncii permite un program mult mai lung pentru angajati.

Decizia Nokia ar putea rezulta in productia mai rapida a telefoanelor, avantaj competitiv folosit cu succes de Apple la productia iPhone, potrivit GSMArena.

Urmatorul eveniment important Nokia va avea loc la Mobile World Congress 2012, la Barcelona, unde compania va prezenta probabil noul smartphone Nokia 803.

Telefonul va fi probabil ultimul lansat de Nokia cu sistemul de operare Symbian si ar putea deveni un succes. Cu un ecran de 4 inci AMOLED si cu cel mai mare senzor pentru camera foto pe piata mobila, Nokia 803 este asteptat pe piata in luna mai.

Sursa foto: Upweek.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele