IT & C

#romania #ovi #nokia #internet

Nokia incepe o campanie speciala Ovi

Nokia Romania anunta lansarea unei campanii Ovi pentru utilizatori, proiect care ii incurajeaza pe acestia sa obtina performante maxime cu dispozitivele lor mobile Nokia, laptop, telefon mobil, PDA etc.

Toti posesorii de dispozitive mobile Nokia, precum si cei care vor achizitiona un dispozitiv mobil Nokia in perioada campaniei si isi activeaza contul Ovi vor putea participa la o tragere la sorti .

Servicii Internet

Ovi Store , care a fost lansat in luna mai a acestui an, are deja un numar impresionant de utilizatori romani, care face ca Romania sa se afle printre primele tari europene in ceea ce priveste numsrul de noi inscrieri pe Ovi Store.

Nokia a integrat toate serviciile sale Internet sub un singur brand. Ovi reprezinta viziunea companiei Nokia asupra unei lumi in care suntem in permanenta conectati. De pe laptop sau de pe dispozitivul mobil Nokia, serviciile Ovi ajuta utilizatorul sa obtina maximum din fiecare moment si fiecare oportunitate.

Cu Ovi (cuvant care in finlandeza inseamna "usa"), se pot coordona, sincroniza si impartasi fisiere personale si informatii, avand in acelasi timp acces la serviciile Nokia de impartasire de continut media, harti, jocuri, muzica si mesagerie. Totodata, Ovi devine si o platforma deschisa pe care dezvoltatorii pot construi aplicatii si servicii.

Campanie Ovi

Campania incepe pe 1 septembrie si se va incheia pe 9 noiembrie, urmand sa se desfasoare in magazinele Nokia din tara precum si in magazinele selectate ale partenerilor Nokia - Arsis, Euro-GSM, Fonomat si Internity.

In cadrul acestei campanii, utilizatorii Nokia au sansa de a castiga 10 seturi cu casti Nokia BH-904 in fiecare saptamana sau 10 computere multimedia Nokia N97 pe luna.

"Utilizatorii romani au confirmat, inca o data, apetitul lor pentru ultimele noutati in materie de tehnologie mobila , piata locala numarandu-se printre primele piete europene in ceea ce priveste numarul de noi inregistrari pe Ovi Store"
, a declarat Razvan Petrescu, Country Manager, Nokia Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele