IT & C

#ise2010 #high-def #proiector #epson

Noile tehnologii Epson au fost prezentate la ISE 2010

Epson si-a prezentat noua serie de proiectoare la targul Integrated Systems Europe (ISE) 2010, care se desfasoara in perioada 2-4 februarie la Amsterdam.  

Astfel, seria EB-Z8000, proiectoarele Epson cu  cea mai mare luminozitate si noile proiectoare ultra- short-throw EB-450Wi s-au numarat printre inovatiile prezentate la expozitia pan-europeana.

Pentru invatamant

Epson a demonstrat aplicatiile noilor tehnologii in educatie si in mediul profesional si de afaceri. De asemenea, au fost demonstrate performantele home cinema ale noilor proiectoare. Printre modelele noi prezentate la targ se numara proiectorul interactiv ultra-short-throw EB-450Wi, conceput pentru institutii de invatamant care au nevoie de echipamente educationale usor de folosit.

"Suntem bucurosi ca putem expune noul model EB-450Wi, indeosebi in conditiile in care proiectoarele au devenit un instrument esential pentru imbunatatirea procesului de invatare la clasa",
a declarat Valerie Riffaud-Cangelosi, Senior Business Manager VI, Epson Europe .

Luminozitate mare

Una dintre cele mai importante serii prezentate este si Epson EB-Z8000, in care sunt incluse modelele EB-Z8000WU - primul proiector WUXGA 3LCD din lume si EB-Z8050W, proiectorul cu cea mai mare luminozitate Colour Light Output cu 7.000 de lumeni.

"ISE este un eveniment important pentru Epson la care suntem prezenti de cinci ani consecutiv. Suntem entuziasmati ca ne-am putut demonstra gamele complete de proiectoare pe care le avem in oferta, inclusiv noua serie EB-Z8000, proiectorele Epson cu cea mai mare luminozitate",
a mai spus Valerie Riffaud-Cangelosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele