IT & C

#tehnologie #single layer #tv #plasma #lg

Noile plasme LG incorporeaza tehnologia Single Layer

LG Electronics anunta lansarea pe piata locala gama de televizoare cu plasma dotate cu tehnologia Single Layer .

Noua gama include modelul PS8000 alcatuit dintr-un panel Full HD 1080p si modelul PQ6000 HD Ready , ambele avand tehnologia 600Hz Max Sub-field Driving incorporata.

Imagini de calitate

Consumatorii se pot bucura de imagini realiste datorita rezolutiei HD Ready a modelului PQ6000 si full HD 1080p a modelului PS8000, a panelului Ultra Bright ce ofera o luminozitate ridicata si un negru puternic, dar si datorita ratei de contrast dinamica de 2,000,000:1.

Totodata, consumatorul poate viziona la o calitate ireprosabila imaginile in miscare, alerte si fara distorsiuni, datorita reglajelor realizate prin tehnologia 600Hz Max Sub-field Driving. In plus, modelele au un timp de raspuns extrem de rapid de 0.001 ms.

Tehnologia THX

Creata de LG si incoporata pentru prima data in modelul PS8000, aceasta a fost avizata de autoritatea de prim rang din industria filmului si reuseste sa ofere cele mai bune experiente de vizionare, fara a fi nevoie ca televizoarele sa fie ajustate in functie de fiecare film, in mod individual.

Sistemul LG Dual XD Engine de procesare a imaginii optimizeaza calitatea acesteia pentru orice tip de continut. Mai mult, modurile speciale AV imbunatatesc vizionarea, oferind posibilitatea alegerii continutului.

Plasme eco

Majorarea costurilor la energia electrica si grija fata de mediul inconjurator sunt elemente la fel de importante. Raspunsul LG la aceste probleme consta in crearea functiei Smart Energy Saving Plus, o componenta standard a gamei de televizoare cu plasm?a pentru anul 2009.

Functia inovativa Intelligent Sensor ajusteaza luminozitatea imaginii in functie de lumina ambientala din incapere. Aceasta functie imbunatateste calitatea imaginii, ci reduce in acelasi timp consumul mai ridicat de energie, caracteristic televizoarelor cu plasma clasice.

Consumul de energie atunci cand televizorul este in modul Standby este aproape zero. Mai mult decat atat, ambele modele au o durata de viata estimata la 100.000 de ore.

Disponibilitate

Televizoarele cu plasma PS8000 si PQ6000 sunt disponibile pe piata din Romania incepand cu luna mai, in reteaua de retail la pretul recomandat de 5.699 RON pentru modelul 50PS8000 si 2.999 RON pentru modelul 42PQ6000.

"Cu design-ul inovativ al ecranului unic, calitatea certificata THX a imaginii, conectivitatea Bluetooth, capabiliatile HD DivX si SD DivX, suntem siguri ca noile modele de televizoare cu plasma de la LG vor satisface pana si cel mai pretentios telespectator", a declarat Roh Pan Ock.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele