IT & C

#monitor #g5 #acer

Noile monitoare LCD Acer G5 s-au lansat in Romania

Noua gama de monitoare LCD Acer G5 lansata recent in Romania sunt potrivite atat utilizatorilor care au nevoie de un LCD pentru redare de continut multimedia cat si celor pasionati de jocuri.

Datorita imbunatatirilor aduse de tehnologia Acer Adaptive Contrast Management, seria G5 are un contrast de 80.000 la 1. Mau mult, timpul de raspuns a fost redus cu ajutorul tehnologiei Overdrive (OD) care permite seriei G5 sa ofere imagini de inalta calitate in jocuri si filme, fara aparitia efectului de ghosting.

Monitoarele Acer G5 sunt disponibile in cinci variante de dimensiune a ecranului: 61 cm (24 inch), 58 cm (23 inch), 55 cm (22 inch), 51 cm (20 inch) si 47 cm (19 inch), cu rezolutiile Full HD (1920 x 1080), HD+ (1600 x 900) sau HD (1366 x 768). Toate modelele sunt echipate cu optiunea de inclinare ajustabila pentru o vizualizare optima.

Pe langa standardul VGA, in functie de diagonala ecranului, se pot alege mai multe solutii de conectare. Optional, conectivitatea digitala este asigurata de catre un conector DVI si unul HDMI , acestea beneficiind de suport HDCP.

Interfetele DVI optimizeaza calitatea conectivitatii dintre monitoarele LCD si placile grafice ale PC-urilor sau a altor surse, in timp ce conexiunea HDMI ofera o vizualizare high-definition. Mai mult decat atat, o functie selectiva ofera o modalitate convenabila pentru a cauta semnale de intrare.

Tehnologia Acer eColor Management permite utilizatorilor sa aleaga moduri diferite de afisare, iar Acer Adaptive Contrast Management (ACM) adapteaza intr-un mod dinamic raportul contrastului pentru a obtine imagini extrem de clare.

Acer eDisplay Management este un instrument puternic ce permite atat realizarea unui management al display-ului cat si o calibrare avansata a culorilor. Fiecare setare personalizata poate fi stocata si pusa in functiune cu rapiditate pentru diferite aplicatii sau conditii de luminozitate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele