IT & C

#harta #gps #oregon #garmin

Noile GPS-uri Garmin Oregon personalizeaza hartile printate si electronice

Garmin lanseaza dispozitivele GPS cu ecran tactil Oregon 450 si Oregon 450t, cele mai noi modele handheld outdoor de la Garmin.

Oregon 450 si Oregon 450t dispun de un ecran tactil color luminos de 3 inch, utilizabil in orice conditii. Aceste dispozitive sunt rezistente la apa si pot fi folosite cu manusi.

Compatibilitate

Deja compatibil cu formatul de cartografiere Garmin GB Discoverer, modelele 450/450t dispun de functia Garmin Custom Maps care permite afiaarea si scalarea de harti electronice sau tipaite direct de pe aparatul utilizatorului. Tablourile de bord permit personalizarea informatiilor vizualizate pe ecranele selectate. Astfel datele care sunt importante pentru utilizator vor fi afisate atunci cand acesta are nevoie de ele. De exemplu, utilizatorul poate vizualiza date despre busola pe pagina dedicata hartii sau poate combina informatii despre altitudine si starea bateriei cu informatii despre geocaching.

Oregon 450 si Oregon 450t includ de asemenea navigare rutabila imbunatatita, perfecta pentru calatori, ciclisti si alergatori. Cand se navigheaza cstre o destinatie pe un traseu activ, utilizatorii vor vedea schimbarile din elevatie care vor urma, dar si cele care au trecut. Punctele intermediare si alte locatii importante de-a lungul traseului activ, precum punctul de pornire, cel de sfarsit, punctele de elevatie inalte si joase, apar acum pe harta si pe paginile traseului activ.

La intaltime

Noile dispozitive Oregon includ de asemenea un altimetru barometric, geocaching electronic si posibilitatea de schimb wireless de trasee, puncte intermediare, rute si puncte geocache cu alte dispozitive compatibile, precum Oregon, Dakota, Colorado si Foreterex.

Dispozitivele mai dispun de USB de mare viteza pentru transferurile rapide de date cartografice cu un calculator, navigare foto si o busola electronica in 3 axe, ce indica pozitia chiar si atunci cand utilizatorul este in repaus. Garmin Oregon 450t va fi disponibil in Romania in primul trimestru al 2010 la un pret de aproximativ 1.900 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele