IT & C

#gps #dakota 20 #dakota 10 #garmin

Noile GPS-uri Garmin Dakota 10 si 20 sunt rezistente la apa

Garmin International a lansat dispozitivele GPS Dakota 10 si Dakota 20 , ambele dotate cu receiver GPS de inalta sensivitate, harta de baza globala si un ecran tactil color.

Totusi, printre caracteristicile care fac acest GPS mai special se numara rezistenta acestuia la apa si autonomia bateriei de pana la 20 de ore.

Usor de utilizat, dar rezistent

Usoare, robuste si rezistente la apa, noile dispozitive Dakota mentin receptia prin satelit chiar si in regiunile impadurite sau canioaneleĀ  adanci, datorita unui receiver GPS de inalta sensivitate si functiei HotFix , ce calculeaza si memoreaza informatii importante transmise de sateliti si care pot fi folosite pentru calcularea rapida a pozitiei exacte.

Fie ca utilizatorul este in cautarea unor comori "geo-cache" (joc in care participantii folosesc sisteme GPS pentru a gasi "comori" ascunse de ei) sau acesta este un tanar cercetas, fie ca iese la o partida de vanatoare, memoria interna de 850 MB a GPS-ului ii va furniza informatii necesare, aceasta putand stoca pana la 1000 de puncte intermediare, 50 de rute, 2000 de puncte geocache si un tracking automat cu 10,000 de puncte si 200 de rute salvate.

Interfata

Avand ca punct de pornire interfata inovativa a seriei premiate Oregon, ecranul color tactil de 2,6 inch este foarte lizibil si poate fi folosit in toate conditiile, este sensibil la atingerea degetelor, dar rezistent in fata fortelor naturii. Cantarind doar 192 grame, Dakota are o autonomie de pana la 20 de ore cu ajutorul a 2 baterii AA si se poate conecta la PC sau Mac prin conexiunea USB.

Modelul Dakota 20 adauga inca si mai multe functii, precum o busola cu 3 axe, un altimetru barometric, un slot pentru card microSD pentru cartografiere complexa si spatiu mare de stocare si conectivitate wireless pentru impartasirea punctelor intermediare, rute si puncte geocache cu dispozitivele compatibile Dakota, Oregon, Colorado si Foretrex . Busola electronica in 3 axe arata directia chiar si in momentele de repaus.

Garmin Dakota 10 este disponibil in Romania la un prat de 1.242 RON, cu ROAD 2008 preincarcat. Garmin Dakota 20 are un pret de 1.500 RON, cu ROAD 2008 preincarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele