IT & C

#frecventa joasa #bass #intra-auricular #sony #casti audio

Noile casti audio Sony redau cele mai joase frecvente

Noua serie de casti audio de la Sony se numeste XB si poate reda cele mai joase frecvente.

De la beat-uri de hip-hop, dubstep sau Drum'n'bass, fanii oricarui gen muzical au acum la dispozitie noile casti.

Caracterisitici generale

Castile au un design unic care recreeaza atmosfera de club, cu un sunet de bas puternic si frecvente foarte joase. In plus, acestea au difuzor deosebit pentru redarea frecventelor joase si dispun de perne de mari dimensiuni (modelele MDR-XB700/500/300) si banda pentru cap pentru maximum de confort al utilizatorului.

Sunetele joase sunt redate cu ajutorul functiei "eXtra Bass", care reproduce cu mare acuratete frecventele foarte joase, dar fara a compromite insa gama frecventelor de voce sau sunetele cu frecventa inalta.

Serie de cinci modele

Seria XB include cinci modele, cu varful de gama reprezentat de modelul inchis MDR-XB700. Acest model dispune de cele mai noi tehnologii Sony, care le ofera utilizatorilor experiente similare cu atmosfera din cluburi.

Modelul are un difuzor robust, de forma convexa, cu dimensiuni mari (50 mm). Invelitoarea din piele sintetica reduce pierderea sunetului, pentru vibratii mai puternice si profunde ale basului, oferind castilor o izolatie fonica foarte buna. Invelitoarea speciala, din uretan, difuzeaza presiunea uniform.

Sistemul de izolare fonica este completat de banda pentru cap, a carei latime si design discret ofera confort sporit de utilizare.

Alte modele

Impreuna cu modelele de casti MDR-XB700/500/300, Sony lanseaza si castile intra-auriculare MDR-XB40EX si MDR-XB20EX.

Acestea sunt capabile sa redea fidel sunetul vibrant al basului, datorita design-ul ce nu permite pierderea informatiei acustice.

Orientarea speciala a difuzorului, pe verticala (numai pentru modelul MDR-XB40EX) optimizeaza redarea clara si vibranta basului, fara a compromite confortul utilizatorului.

Disponibilitate

Seria de casti audi XB va este disponibila pe piata autohtona incepand cu luna martie. Pretul nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele