IT & C

#zoom optic 8x #lumix #panasonic

Noile camere foto Panasonic Lumix au zoom optic 8x

Panasonic va lansa pe piata doua noi modele de foto digitale cu manevrabilitate foarte ridicata, cu obiective de 28 mm care prezinta zoom optic de 8x sau 5x.

Moduri, functii, tehnologii

Modelele cu zoom 8x au doua tipuri de ecran LCD, unul cu diagonala de 3 inch ce echipeaza modelul FS33 si unul cu diagonala de 2,7 inch pentru FS30, ambele cu functia Intelligent LCD. Modul iA (intelligent auto) este disponibil la ambele modele si pemrite utilizatorului sa realizeze fotografii usor, fara grija ajustarii functiilor aparatului la conditiile exterioare.

Activarea modului iA, prin simpla apasare a butonului dedicat din partea de sus a camerei, declanseaza o serie de functii cu rol de asistenta la fotografiere : MEGA O.I.S. (stabilizator optic de imagine) pentru tremurul mainii, Intelligent ISO Control pentru subiect aflat in miscare, Face Detection si Intelligent Scene Selector.

Ambele modele pot inregistra si clipuri video HD cu rezolutie 720p, in format motion jpeg. Fotografiile si clipurile pot fi descarcate si organizate pe calculator cu ajutorul pachetului software PHOTOfun STUDIO 5.0 inclus. Cu ajutorul software-ului utilizatorul poate face slideshow-uri pe care le poate viziona pe televizor.

Alte detalii

Modelul DMC-FS33 are un ecran cu diagonala de 3 inch, iar DMC-FS30 unul cu diagonala de 2,7 inch, cu 230.000 de puncte si functie Intelligent LCD care permite ajustarea stralucirii ecranului in functiile de conditiile de luminozitate din mediul ambiant.

La modelul DMC-FS33, ecranul este si tactil permitand operarea aparatului atat din butoane cat si direct de pe LCD, prin apasarea a icon-urilor cu varful degetului. Meniurile sunt foarte intuitive, utilizatorul putand naviga usor prin ele, iar caracterele sunt usor de citit, cele doua modele fiind potrivite si pentru persoanele mai varstnice.

Camerele sunt subtiri si compacte si au o carcasa cu aspect metalizat mat in diferite nuante. Cumparatorii vor putea opta pentru una dintre culorile argintiu, negru, rosu si alb in cazul FS33. FS30 va fi comercializat in nuantele argintiu, negru, rosu, albastru si violet. Disponibilitatea culorilor va depinde de regiunea in care cele doua modele de camere vor fi comercializate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele