IT & C

Noi specificatii pentru Mobile Video Interface

Seiko Epson Corporation si Renesas Technology Corporation au dezvoltat in colaborare specificatiile standard pentru Mobile Video Interface, o interfata high-speed serial proiectata in special pentru afisarea de texte si grafici pe dispozitivele de comunicatie mobile.

Odata ce au terminat noul standard, cele doua companii au decis sa-l faca un open standard.Specificatiile vor fi disponibile gratuit nu doar pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile si producatorii de dispozitive mobile , dar si pentru producatorii de semiconductori, in speranta ca acestia vor contribui la largirea pietei pentru aceasta interfata.

Epson si Renesas Technology cred ca raspandirea noului standard va asigura chiar si celei mai simple arhitecturi transmisii de mare viteaza a datelor cerute de urmatoarea generatie de echipamente mobile, precum telefoanele mobile. De asemenea, va contribui la prelungirea duratei de viata a bateriei, va reduce zgomotul si va usura utilizarea echipamentelor mobile.

Mobile Video Interface este o interfata high-sped in serie pentru conectarea dispozitivelor incorporate in telefoanele mobile si in alte produse de comunicatie mobile. Mobile Video Interface include opt semnale fizice : CLK +/-, DTO +/-, STB +/- si DTI +/-.
Detalii despre Mobile Video Interface vor fi anuntate pe masura ce cele doua companii vor lansa campania de promovare pe piata.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele