IT & C

#teleprezenta #videoconferinte #camera web #romania #tandberg

Noi solutii de teleprezenta si videoconferinta pentru Romania

Tandberg prezinta in Romania cele mai noi terminale si produse de infrastructura destinate predominant mediului de afaceri si nu numai.

De la camere web cu tehnologie avansata, pentru imagini de calitate superioara si pana la adevarate studiouri de videoconferinte , produsele Tandberg reprezinta metode de optimizare, indiferent de dimensiunile afacerii in care acestea sunt implementate.

Camera web HD

Cel mai nou model de camera pentru videoconferinte, PrecisionHD USB , reprezinta prima camera web cu o rezolutie 720p HD, capabila sa inregistreze 30 de cadre pe secunda, pentru o comunicare de inalta calitate, fiind optimizata pentru aplicatiile Tandberg Movi si Microsoft Office Communicator R2.

Modelul este construit din cele mai calitative materiale, fiind adresat în special mediului de afaceri. Lipsa necesitatii instalarii aplicatiilor suplimentare faciliteaza utilizarea acesteia:  prin simpla conectare la un port USB, camera va fi disponibila pentru videoconferinta. Lipsa unor drivere face modelul sa fie compatibil atat cu sistemele PC, cat si cu cele Mac.

Teleprezenta in high-def

Teleprezenta C90 reprezinta un procesor de codare video extrem de puternic care a obtinut recent premiul InfoComm, fiind recunoscut ca un produs audio-video pentru conferinte inovator. Solutia depaseste limitele sistemelor traditionale in care nu puteau fi co-integrate mai multe solutii audio-video intr-un singur dispozitiv.

Astfel, C90 este singurul produs la care pot fi legate cinci surse HD simultan, reusind, in acelasi timp, sa redea imagini unice participantilor, in functie de sistemele de care acestia dispun, precum si de ecranele disponibile. Cu cele 12 intrari si 4 iesiri video HD si un mixer audio integrat cu 14 intrari si 8 iesiri audio, modelul C90 ofera  conectarea surselor multiple.

Aplicatii

Sistemele Tandberg pot fi folosite intr-o serie foarte larga de aplicatii, de la administrare locala , la medicina si sanatate, invatamand, fiind un sistem foarte bun de e-learning, siguranta publica, justitie sau supravegherea propriei locuinte sau a copiilor de acasa.

Toate sistemele sunt capabile de inregistrare video si functioneaza optim la o viteza de 384 kbps. Cei care dispune de o conexiune la Internet mai modesta, vor putea utiliza modelele la o viteza de 64 kbps, dar acest lucru se va reflecta in calitatea imaginii, aceasta fiind mai scazuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele