IT & C

Noi servicii de la Google

Google a lansat, fara multa valva, o noua functie in cadrul serviciului de cautare: extinderea acronimelor. In momentul in care utilizatorul cauta de exemplu wfs clinton, poate gasi World Food Summit subliniat.
Google subliniaza ceea ce considera a fi cuvintele cheie. In cazul exemplificat serviciul intelege prin wfs World Food Summit.

Acesta nu este insa singurul serviciu nou anuntat de Google . A fost lansat un nou serviciu local cu functii speciale pentru Statele Unite si Canada, afisat chiar in bara de serviciu din home-page-ul Google.

Serviciul Google Maps apare chiar pe pagina cu rezultatele generate de Google Local, sub forma unor mini-harti pe care sunt marcate anumite locatii. In momentul in care utilizatorul acceseaza un rezultat Google Local, acesta va fi directionat catre o pagina care contine mai multe detalii, ca de exemplu aprecierile asupra unui anumit restaurant.

Google a anuntat de asemenea si doua noi update-uri pentru Google Image Search , pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca informatiile pe care le doresc.

Google Image Search include in momentul de fata mai mult de 1,1 miliarde de imagini din intreaga lume. Printr-un index complex al imaginilor, utilizatorii pot gasi usor imagini relevante ale cautarilor lor.

Google a lansat si o noua functie care afiseaza imagini deasupra rezultatelor Google, in momentul in care acestea sunt relevante pentru subiectul cautarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele