IT & C

#dezvoltare #oportunitati #business #mediu online #netcamp

Netcamp II: Eficienta si onestitate in mediul online

"Oportunitatile de dezvoltare in mediul online" au fost cuvintele cheie sub care s-a desfasurat cea de-a doua editie a evenimentului Netcamp, dedicat tendintelor si strategiilor in mediul online.

Conferinta a avut loc pe data de 3 decembrie la Howard Johnson Grand Plaza Hotel si a reunit pe parcursul intregii zile peste 250 de participanti, practicieni in Internet, telecom, software, hardware, advertising sau media, specialisti in dezvoltarea, crearea, distributia de produse si servicii pentru mediul online.

Prima parte

Prima sesiune a evenimentului a dezbatut provocarile si oportunitatile actuale pe care le avem pentru dezvoltarea internetului.

Tristan Nitot (presedintele si co-fondatorul Mozilla Europe), Jan Sifra (Marketing & Communication Manager, eTarget), Eugen Erhan (Designer, Brandient ), Tudor Muscalu (User Experience Designer, Adobe) si Lavinius Marcu (Director General, CaptainGo) au adus in discutie rolul pe care mediul online il joaca in dezvoltarea si sustinerea proiectelor si companiilor astazi.

Acestia au luat in considerare si contextul economic actual dificil cu care se confrunta comunitatea de business din Romania.

Sesiunea a doua

Cea de-a doua sesiune i-a avut ca invitati pe Jan Vichr (Member of the board, Swiss Venture), Alexandre Almajeanu (Fondator, Gentica), Dragos Manac (Lead Operations Manager, SNS) si Catalin Tenita (Fondator, TreeWorks), care au discutat despre noile oportunitati in afacerile online, cum putem cuantifica eficienta in mediul online si care sunt tendintele care se prefigureaza in acest moment in Internet.

Au urmat doua sesiuni de prezentari, structurate pe 3 module, care s-au desfasurat in paralel. Primul dintre acestea, Start, s-a adresat celor care isi doresc sa puna bazele unui online care trebuie sa transmita informatii concrete si utile consumatorilor si clientilor.

La final


Ultima sesiune a evenimentului a gazduit finala competitiei Net Start-Up, in cadrul careia 10 proiecte au fost alese, in urma unei selectii preliminare, sa fie prezentate in fata juriului format din 6 dintre cei mai reprezentativi investitori si antreprenori online.

Juriul a fost format din Alexandre Almajeanu (important investitor si antreprenor roman stabilit în Franta), Sergiu Biris (co-fondator Trilulilu, reprezentant al lui Alexis Bonte, Erepublik .com), Vlad Stan (fondator Seed Money), Rachard El Jisr (fondator al companiei Rockmedia), Daniel Enache (creatorul fondului Thousand Tiny Tigers), dan Calugareanu (CEO, Alliance Computers & Magazinultau.ro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele