IT & C

#romania #vaio p #sony #netboo

Netbook-urile Sony VAIO P, oficial in Romania

Mai mic decat un notebook, mai inteligent decat un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experienta multimedia in miscare.

Cu o greutate de doar putin peste 600 g si perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei posete , noul VAIO P este un dispozitiv cu Windows.

Netbook cu GPS

Modelul VAIO P este primul notebook VAIO conceput pentru utilizare din mers. Pointing stick-ul central este completat de un touch-pad si doua butoane de mouse amplasate pe rama ecranului in laterale, facilitand utilizarea confortabila, din picioare, cu degetele mari ale ambelor maini.

Gama VAIO P mai este si prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat si busola digitala. Totodata, functia VAIO Location Search ofera posibilitatea de a vizualiza harti in timp real, fara un browser de internet. Pozitia pe harta si orientarea cardinala sunt afisate alaturi de punctele de interes si informatiile despre starea vremii.

Premierele seriei nu se opresc aici, VAIO P fiind si primul notebook Sony cu accelerometru integrat, care raspunde la miacsrile fizice. Simpla miacare a notebook-ului in stanga sau in dreapta este suficienta pentru a naviga printre fotografii sau printre paginile unui document PDF, sau pentru a naviga prin indexul paginilor de web accesate.

Acces la internet

Pentru mai mult confort, modelul este prevazut cu  butoane pentru acces rapid la internet si functia de depanare VAIO Care. De asemenea, exista un buton pentru modificarea rezolutiei ce mareste automat dimensiunea fonturilor sau ofera posibilitatea de a urmari filme in format HD.

Disponibila in doua culori (negru si portocaliu), noua serie VAIO P mai dispune si de o varietate de accesorii optionale, printre care se numara husa din silicon cu perforatii individualizate cu snur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele