IT & C

#tastatura mytype #tastatura flexibila #tastatura silicon #tastatura de buzunar

myType, tastatura care incape in buzunar

myType este o tastatura portabila proiectata special pentru nevoile omului aflat in permanenta miscare. Construita din silicon flexibil, aceasta tastatura se pliaza pana ajunge la dimensiunile unui smartphone.

Cand tastatura este indoita, butoanele acesteia intra unul intr-altul ca piesele unui puzzle pentru a ocupa mai putin spatiu. myType are functii similare cu majoritatea tastaturilor, insa este mai subtire, mai usoara si poate fi transportata in buzunar.

Tastatura se poate conecta la telefoane mobile, tablete sau laptop-uri cu ajutorul bluetooth-ului. Bateria acestui device tine pana la opt ore in utilizare continua si se poate incarca foarte simplu prin intermediul conectarii la USB.

Datorita materialului din care este facuta, myType este extrem de silentioasa. Un alt avantaj al acestei tastaturi este ca nu se va strica atunci cand o scapi pe jos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele