IT & C

Muzica urmeaza dupa jocuri

Barbatii cheltuiesc mai multi bani pe jocurile video decat pentru muzica, potrivit unui studiu efectuat de firma de cercetare calculator , console sau dispozitive portabile. Aproximativ 23% din jucatori au achizitionat toate cele trei tipuri de suporturi. Nielsen a mai examinat si timpul pe care il petrec cei intervievati singuri sau cu prietenii si a ajuns la concluzia ca 79% din barbati si tot atatea femei care au depasit 45 de ani petrec mai mult timp jucandu-se singuri. Adolescentele tind sa se joace impreuna cu alte persoane, iar cele cu varste cuprinse intre 25-54 de ani se joaca in aceeasi masura si singure, si in retea.

In total, jucatorii activi au tendinta de a petrece mai mult de cinci ore pe saptamana jucandu-se singuri si trei ore pe saptamana jucandu-se online. Industria jocurilor video din SUA are venituri anuale de 10 miliarde, similare cu cele din industria cinematografiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele