IT & C

#toshiba #echipament #multifuctionale

Multifunctionalele Toshiba au fost premiate

Seria de echipamente de la Toshiba e-STUDIO5520c, e-STUDIO6520c si e-STUDIO6530c a fost premiata de BERTL, autoritate independenta de analiza a performantelor echipamentelor pentru imagini digitale.

Seria de echipamente color de la Toshiba cu viteze intre 55 si 65 de pagini pe minut au fost testate de catre tehnicienii BERTL, care i-au apreciat performantele si i-au acordat calificativul de "5 stele".

Teste

La categoriile testate, echipamentul a primit calificativul "foarte bun", cu mentiuni speciale referitoare la fiabilitate , compatibilitatea cu alte aplicatii, productivitatea color, eficienta consumabilelor si functiile de securitate.

Distinse cu titlul Best Light Production Colour MFP Range, echipamentele color s-au remarcat prin fiabilitatea, calitatea imaginii, productivitatea, usurinta in folosire, conectivitatea la retea, costul de intretinere.

In 2008, Toshiba a obtinut de la BERTL premiul Best Feature Rich Workgroup Color MFP Range la categoria de echipamente pentru birou pentru seria Toshiba e-STUDIO 520c/3520c/2820c.

Costuri reduse

Companiile au inca tendinta sa evite sistemele color (din cauza costurilor aparent ridicate) sau incearca sa minimizeze utilizarea lor, neputand sa beneficieze de avantajele lucrului cu documentele color. Noile modele Toshiba demonstreaza ca si sistemele color pot opera la costuri eficiente.

Nu doar costurile de utilizare si service sunt reduse dar se pot crea si conturi pentru utilizatori cu ajutorul carora se pot seta limitari putandu-se bugeta astfel un cost/echipament in mod eficient.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele