IT & C

#lansare #iphone 4 #steve jobs

Mult asteptatul iPhone 4 a fost lansat in cadrul WWDC 2010

Steve Jobs , CEO-ul companiei Apple, a prezentat ieri, in cadrul conferintei Worldwide Developers Conference 2010, noul iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, dupa spusele acestuia.


iPhone 4, si nu iPhone 4G sau HD, asa cum s-a crezut initial, are peste 100 de functii noi, printre care un ecran de 3,5 inch cu o rezolutie mult imbunatatita la 960x640 pixeli, o camera frontal care permite asocierea cu aplicatia FaceTime, o camera pe spate de 5 MP si zoom optic de 5x, cu blit, si foloseste un micro-SIM (cartel sim de dimensiuni reduse, 12x15mm in loc de clasicul 15x25mm).

Terminalul mai vine cu o functie noua, si anume giroscopul. Aceasta functie are proprietatea de a pastra cu exactitate axa de rotatie, atata vreme cat asupra telefonului nu actioneaza forte care sa il perturbe.

iPhone 4 este cu 24 de milimetri mai mic decat iPhone 3GS si are o grosime de doar 9,3 mm. Bateria este mai performanta si permite 7 ore de convorbiri 3G, 6 ore de navigare 3G, 10 ore de navigare Wi-Fi, 10 ore de video si 40 de ore de muzica.

Spre surprinderea multora, prin noul sistem de operare, iOS 4, iPhone 4 suporta multitasking (executarea simultana a mai multor taskuri), poate introduce folderele, are e-mail unificat si Exchange Server 2010.

iPhone 4 va fi disponibil in Statele Unite la pretul de 199 de dolari (16Gb) si 299 dolari (32Gb). Culorile puse la dispozitia clientilor vor fi negru si alb. Aparatul va fi pus in vanzare pe 24 iunie in SUA, Franta, Marea Britanie, Germania si Japonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele