IT & C

#mozilla #thunderbird #mozilla thunderbird

Mozilla renunta la Thunderbird

Mozilla a anuntat oficial ca renunta la Thunderbird, clientul de email pentru desktop. Utilizatorii de Thunderbird vor mai primi doar ocazional update-uri de securitate, dar lucrul la imbunatatirea programului s-a incheiat.

Primii programatori au inceput sa fie mutati de Mozilla catre alte proiecte inca din luna ianuarie, chiar daca cea mai noua versiune Thunderbird a fost promovata in urma cu o luna.

Deoarece este un proiect open source, Mozilla Thunderbird va putea fi dezvoltat in continuare de cei interesati, dar Mozilla isi concentreaza resursele catre browsere, scrie Geek.com.

Ocazional, utilizatorii de Thunderbird vor mai putea descarca update-uri importante de securitate, ca parte a programului Extended Support Release. Decizia de incheiere a proiectului Mozilla Thunderbird tine de avansul tehnologic al sistemelor de mail online, care ofera in prezent optiuni similare unui client de desktop.

Sursa foto: Portableapps.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele