IT & C

#mouse #anywhere mouse mx #logitech

Mouse-ul Logitech Anywhere Mouse MX se lanseaza in Romania

Logitech lanseaza in Romania Anywhere Mouse MX, mouse-ul care functioneaza inclusiv pe suprafete de sticla sau pe unele extrem de lucioase.

Dispozitivul dotat cu Logitech Darkfield Laser Tracking , fac ca utilizarea mouse-ului sa se poata face aproape oriunde.

Logitech anywhere mouse mx

Logitech Anywhere Mouse MX este gandit pentru a ajuta utilizatorul sa controleze in totalitate lumea digitala. Acesta ofera un scrolling extrem de rapid astfel incat se poate naviga cu usurinta prin documente foarte lungi, in timp ce modul click-to-click permite parcurgerea precisa a fotografiilor sau slideshow-urilor.

Datorita dimensiunilor sale compacte, Logitech Anywhere Mouse MX functioneaza oriunde, iar o husa de protectie ajuta la protejare dispozitivului atunci cand utilizatorul se afla intr-o calatorie. Forma sa se muleaza perfect in palma, iar butoanele asezate la nivelul degetului aratatorajuta la navigharea online eficienta.

Totodata, mouse-ul dispune de recent lansatul receiver Logitech Unifying . Minusculul receiver ramane atasat laptopului astfel incat nu mai este necesara deconectarea atunci cand persoana se deplaseaza. Mai mult, se pot conecta cu inca cinci tastaturi sau mouse. Logitech Anywhere Mouse MX va fi disponibil in Romania la un pret de 299 RON.

Studiu Logitech

Studiile Logitech au dezvaluit ca 40% din oameni au cel putin o suprafata de sticla in apartament. Aceasta concluzie, cuplata cu cresterea continua a popularitatii laptupurilor, demonstreaza ca oamenii sunt in pemanenta miscare si cs intra mereu in contact cu o multitudine de suprafete, cum ar fi granitul sau lemnul lacuit. Aceste suprafete pun o adevarata problema capacitatii de tracking a mousilor obisnuiti.

"Laptopurile au castigat in popularitate in ultimii ani datorita libertatii in miscare pe care o ofera, oamenii doresc sa se conecteze la lumea lor digital de oriunde s-ar afla. Pana acum insa, niciun mouse nu a fost in stare sa tina pasul cu flexibilitatea laptopurilor. Datorita lui Logitech Darkfield, fie ca utilizatorul isi verifica stirile dimineata pe blatul de granit al mobile din bucatarie, fie ca vizualizeaza un document pe biroul de sticla de la birou, poate fi sigur ca mouse-ul Logitech isi va indeplini functia"
, declara Rory Dooley, vicepresedinte al Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele