IT & C

Mobilul care pricepe gesturi

Concernul sud-coreean Samsung a dezvoltat, in premiera, un telefon mobil dotat cu senzori de miscare, capabil de a recunoaste o miscare continua si a indeplini o functie specifica legata de aceasta. Beneficiind de sistemul de recunoastere tridimensionala a miscarii, utilizatorii pot sterge un mesaj publicitar sau un SMS ">SMS nedorit scuturind telefonul de doua ori, in sus si in jos. Scrierea in aer /" title="AER">aer a unui numar va declansa o optiune care poate rezulta in formarea automata a numarului respectiv, daca exista in memorie.
Samsung intentioneaza sa introduca in productie de serie acest tip de telefon in primul trimestru al anului curent. Modelul, botezat SCH -S310, reprezinta cea mai noua creatie a gigantului sud-coreean, care a lansat recent si un telefon capabil a recunoaste si transcrie in format text cuvintele rostite de utilizator. SCH-S310 mai poate sa raspunda vocal la diferite comenzi simple date de posesorul sau.
Spre exemplu, telefonul spune da in caz ca utilizatorul deseneaza un cerc in aer sau nu pentru un X.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele