IT & C

#entry-level #moov m400 #gps #sisteme de navigatie

Mio lanseaza un GPS entry-level

Mio Technology introduce noua gama entry-level Moov M. La scurt timp dupa lansarea serii Moov Spirit, noile modele completeaza portofoliul dispozitivelor de navigatie Mio.

Denumit M400, GPS-ul ofera cea mai noua tehnologie a sistemelor de navigatie prin satelit.

Raport pret/calitate

Mio M400 pune accent pe raportul calitate-pret. Modelul entry-level este echipat cu un ecran de 4,3 inch si cu tehnologia de pozitionare SiRFInstantFixII care face posibila o conexiune GPS de 5 ori mai rapida.

Prin conectarea GPS-ului la un PC, soferii pot folosi si optiunea Mio Local Search pentru accesarea unei game largi de informatii asupra destinatiilor locale (precum restaurantele sau magazinele din zona) prin intermediul aplicatiei MioMore.

Moov M400 include si functia NavPix de navigare cu ajutorul fotografiilor etichetate geografic, introdusa pe piata de Mio in dispozitivele lansate anterior. Cu ajutorul functiei de album foto , utilizatorii pot naviga prin aproximativ un milion de poze disponibile gratuit pe site-urile NavPix si Flickr.

Servicii speciale

Moov M400, ca si celelalte dispozitive Mio, se bucura de servicii de suport pentru clienti. Utilizatorii romani pot accesa call-center-ul Mio pentru a discuta cu un consultant care va raspunde la intrebarile referitoare la produsele Mio, ultimele actualizari si care va informa despre promotiile curente, dar si despre locurile de unde se pot achizitiona dispozitivele Mio.

De asemenea, toti utilizatorii dispozitivelor Mio care intampina probleme de natura hardware pot apela Centrul Service sau prin intermediul call-center-ului. Moov M400 este disponibil in magazinele traditionale precum si in cele online, la un pret estimativ de 899 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele