IT & C

#serviciu #romania #service #mio technolofy

Mio isi relanseaza serviciul de service in Romania

service pentru produsele Mio, venind in intampinarea tuturor utilizatorilor din Romania care au nevoie de reparatii.

Serviciul reparatii poate fi accesat si online pe site-ul oficial Mio.

Service Mio

Serviciul de service al dispozitivelor Mio va fi asigurat de VSP Data Romania. Astfel, toti utilizatorii dispozitivelor Mio care intampina probleme de natura hardware pot apela Centrul Service direct, apeland numarul de telefon +40262224046.

"Reluarea serviciului de service din Romania reprezinta inca un pas in seria initiativelor Mio de a veni in sprijinul utilizatorilor romani", a declarat Laura Samson, country manager Mio Technology Romania.

De asemenea, Centrul Service poate fi apelat prin intermediul Call-Center-ului Mio, sunand la numarul de telefon 031 8107757, pentru a obrine codul de reparatii RMA si pentru a primi toate datele legate de modul de expediere a produsului.

Termeni de service

In func?ie de natura problemei raportate, termenul minim de repara?ie a dispozitivelor este de aproximativ 5 zile lucratoare de la data primirii pachetului in service. Utilizatorii pot urmari statusul reparatiei pe site-ul Mio.

"Ca lider al pietei locale de GPS , Mio se angajeaza sa ofere, pe langa produse de calitate si servicii de asistenta si reparatii la cele mai inalte standarde",
a mai spus Laura Samson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele