IT & C

#microsoft #termeni utilizare #servicii online

Microsoft schimba termenii de utilizare pentru toate serviciile online

Microsoft a inceput sa-si anunte clientii de o schimbare a termenilor de utilizare pentru serviciile online. Compania isi rezerva dreptul de a folosi continutul incarcat in serviciile sale pentru "a proteja utilizatorii".

Termenii de utilizare vor intra in vigoare fie incepand cu 27 septembrie, fie incepand cu 19 octombrie, pentru toti clientii serviciilor online Microsoft.

Compania isi acorda dreptul de a "utiliza, modifica, reproduce si distribui" orice fisier incarcat de utilizatori in serviciile sale online "in masura necesara pentru protectia utilizatorilor si pentru imbunatarirea produselor si serviciilor Microsoft". Modificarile termenilor de utilizare sunt similare celor controversate operate de Google la inceputul anului.

Serviciile Microsoft pentru care vor intra in vigoare noii termeni de utilizare includ Hotmail, ce va fi inlocuit in curand complet de Outlook.com, SkyDrive, Live Messenger, Photo Gallery, Movie Maker, Mail Desktop, Writer, Bing, MSN si Office.com, potrivit ReadWriteWeb.com.

Sursa foto: CNET.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele