IT & C

#gaming #consola #playstation3 slim #sony #elite #xbox 360 #microsoft

Microsoft scade pretul Xbox-ului

Dupa ce Sony a anuntat lansarea noului PlayStation3 Slim, Microsoft au anuntat scaderea pretului propriei console de joc, Xbox 360.

Noul sistem PS3 va fi disponibil de la 1 septembrie 2009 in America de Nord, Europa si Asia, iar in Romania tot din luna septembrie la pretul european de 299 euro.

Microsoft, inca fruntasi

In cea ce priveste consola de joc Xbox 360, aceasta se afla inca pe primul loc in topul vanzarilor in zona de gaming si nici macar cei de la Nintendo nu au reusit sa intreaca Microsoft.

Mai mult, reprezentantii companiei americane au declarat ca Xbox 360 este mult mai buna decat PS3-ul de la Sony si va continua sa fie. Totodata, acestia au mai afirmat ca lupta dintre cei doi giganti va fi castigata de Microsoft atat pe plan de hardware, cat si pe cel de software mai ales dupa lansarea noii console Xbox Elite .

Xbox 360 Elite

Chiar daca noua consola PlayStation 3 se va lansa in aceeasi perioada in care cei de la Microsoft planifica lansarea Xbox-ului 360 Elite, americanii au facut oficiala existanta ei, aceasta lansandu-se in data de 30 august. Mai mult, consola va costa 300 USD.

Asemenea PlayStation-ului 3, Elite va avea un spatiu de stocare mai mare (tot 120 GB) si posibilitati hardware mult mai avansate. Totodata, cu Elite, utilizatorii vor putea descarca si cumpara continut TV, filme si jocuri.

playstation3 slim


Noua consola PS3 ofera functiile de baza, filme si jocuri in format high-definition Blu-ray disc sau servicii care pot fi descarcate prin reteaua PlayStation. Totodata, dispozitivul aduce o serie de inovatii, precum o capacitate HDD de 120 GB care permite stocarea unui numar mai mare din jocurile si filmele.

Modelul vine cu noul sistem software care a beneficiat de un update la versiunea 3.00. Acesta include optiuni ca, ecranul "What's New" care permite utilizatorilor sa fie conectati la cele mai noi produse din PlayStation Store sau la ultimele jocuri accesate prin XMB (XrossMediaBar).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele