IT & C

Microsoft opreste serviciul MSN pentru Mac

Microsoft planuieste oprirea ofertei < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de servicii Internet pentru utilizatorii Mac , incepand cu MSN pentru software Mac OS X.
Compania doreste sa notifice clientii pe parcursul acestei luni, si sa opreasca serviciul in data de 31 mai.

"Din data de 31 mai, Microsoft va aduce schimbari si nu va mai sustine MSN pentru clientii Mac OS X Internet Software."a afirmat un reprezentant al companiei.

Conform unui acord mai vechi incheiat cu Qwest, Microsoft e nevoit sa ofere acces Internet utilizatorilor Mac. Astfel, clientii vor putea beneficia in continuare de abonament de 22 USD/luna pentru acces la Internet de la Microsoft.

Totusi, compania nu va mai oferi software local iar clientii vor trebui sa se logheze folosind Internet Connect dialer al Mac.

Compania va permite in continuare celor cu conexiune Internet proprie, sa plateasca pentru o colectie de servicii browser-based MyMSN, inclusiv stocare Hotmail de 2GB, Encarta Premium si Money Plus. In teorie, clientii pot continua sa plateasca 10 sau 27 USD/luna pentru Microsoft pentru acea optiune.

Ca urmare a introducerii browserului Safari, Microsoft a oprit browserul Internet Explorer pentru Mac, insa compania continua sa ofere alte produse pentru Mac, cum ar fi o versiune Mac al Office.
Astfel compania a subliniat ca nu doreste sa abandoneze Mac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele