IT & C

#abonament #microsoft #pc #smartphone # tablete #Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013, disponibil in Romania sub forma unui abonament anual

Office 2013, populara suita de aplicatii Microsoft, este disponibila si in magazinele si in Romania, putand fi utilizata atat pe PC-uri, cat si pe tablete si smartphone-uri. Preturile pentru aplicatiile Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access incep de la 388 de lei, in cazul variantei Office 365, si 2.119 lei pentru Office Professional 2013.

Spre deosebire de variantele anterioare, consumatorii casnici au posibilitatea sa plateasca un abonament anual, care permite folosirea suitei Microsoft Office pe un numar de pana la cinci dispozitive.

"Noul Office este diferit fata de toate editiile lansate anterior de Microsoft. Este o suita Office conectata in cloud, nu mai este doar un Office pe care il instalam pe un singur computer. Este un Office disponibil si sub forma unui serviciu cu abonament, sub denumirea Office 365 Home Premium. Este pentru prima oara cand avem un Office conectat la cloud pentru acasa", a declarat Vera Carmazan, Office Division Business Group Lead din cadrul filialei Microsoft Romania.

Sursa foto: theverge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele