IT & C

#microsoft office #windows 8 #microsoft office 15 #skydrive

Microsoft Office 15, un pas mai aproape de cloud

Suita de programe Microsoft Office 15 va avea integrata o functionalitate cloud ridicata, arata un clip de prezentare ajuns online. Microsoft Office 15 va aduce utilizatorii cu un pas mai aproape de cloud, la lansarea sa, dupa Windows 8.

Microsoft spera ca Office 15 sa ofere aceeasi functionalitate utilizatorilor de pe orice gadget conectat la internet, prin serviciile sale cloud.

Compania a incercat sa integreze servicii cloud si in versiunile actuale ale programelor Office, sub forma SkyDrive, insa Office 15 promite o functionalitate mai usoara, potrivit Geek.com.

Pentru a beneficia de serviciile cloud, care permit accesarea documentelor de pe orice PC, tableta sau smartphone cu Office, utilizatorii vor fi nevoiti sa-si creeze un cont special.

Microsoft nu a anuntat cand va lansa oficial suita de programe, insa analistii se asteapta ca Office 15 sa soseasca pe piata la ceva timp dupa versiunea finala a Windows 8, poate chiar in 2013.



foto : Geeky-gadgets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele