IT & C

#microsoft #windows 8 # microsoft windows

Microsoft introduce optiunile "Refresh" si "Reset" in Windows 8

Microsoft a anuntat implementarea in noul sistem de operare Windows 8 a doua optiuni ce vor fi apreciate de multi utilizatori "Refresh" si " Reset ".

Cele doua optiuni elimina procesul lung de reinstalare cu un disc de instalare . "Reset" poate fi folosit pentru revenirea la setarile initiale ale sistemului de operare, ca si cum tocmai ar fi fost instalat".

"Refresh" ar putea fi insa optiunea folosita mai des in Windows 8. Aceasta ofera utilizatorilor posibilitatea de reinstalare a sistemului de operare, dar pastreaza toate fisierele utilizatorului si o parte din setari si din aplicatiile instalate.

Optiunile surprind si prin rapiditatea lor. Microsoft sustine ca "Reset" dureaza doar 6 minute, in timp ce "Refresh" nu ia mai mult de 9 minute. Stergerea completa si finala a documentelor de pe computer ar putea dura insa ceva mai mult, 24 minute cu optiunea "Reset".



Sursa foto: Windows7themes.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele