IT & C

Microsoft adauga informatii despre trafic la hartile online

Microsoft a lansat marti o noua versiune a serviciul sau de harti online Windows Live Local, care ofera in timp real informatii despre traficul auto si un set de functii noi care faciliteaza partajarea hartilor si a informatiilor.





Compania intentioneaza de asemenea sa-si extinda serviciul de mapping prin lansarea unei versiuni beta in Marea Britanie si in Canada. Microsoft a anuntat ca va intra si pe alte piete in lunile care urmeaza.

Cea mai recenta versiune a serviciului de mapping al Microsoft face parte din eforturile companiei de a concura mai bine pe piata cu Google si Yahoo.

Microsoft a anuntat ca Windows Live Local va oferi informatii despre traficul auto si despre incidente in timp real, permitandu-le utilizatorilor sa-si planuiasca mai bine calatoriile in functie de conditiile de trafic.

Compania a incorporat in noua versiune a serviciului si functii care le permit utilizatorilor sa creeze liste cu locatiile preferate pe o harta si sa le partajeze cu alti utilizatori prin e-mail sau sa le posteze pe un site de blog-uri, ori prin serviciile IM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele