IT & C

#mixare #sunet #microbook

Microbook, studio profesionist de inregistrari cu un PC sau Mac

Noul dispozitiv de la MOTU este destinat tuturor celor care creaza muzica indiferent de nivel. Acesta ofera aproape toate intrarile necesare echipamentelor de studio care analizeaza si mixeaza sunetele. Mai mult, Microbook este de dimensiuni reduse si incape intr-un buzunar.

Modelul este alimentate prin USB si are capacitatea de a inregistra pana la patru instrumente muzicale instantaneu . Mai mult, dispozitivul este dotat cu intrari pentru microfon , chiatara si multe altele.

Modelul dispune si de software special de de sunet, CueMix FX, care este compatibil atat cu sistemele Mac, cat si cu cele Windows. In plus, acesta mai dispune si de driverele Core Audio, standard Wave si ASIO. MOTU Microbook pentru Mac si PC supoarta rate de 44,1 si 48 kHz, prin urmare are destula putere pentru a corecta probleme de polaritate si defazare si ofera monitorizare live a inregistrarilor sau secventelor in playback .

Dispozitivul a fost anuntat ca se va lansa in luna iulie 2010 si va costa in jur de 300 USD. Este foarte posibil ca Microbook sa fie disponibil si pe piata din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele