IT & C

#chrome #google #firefox #mozilla

Metoda rapida de facut bani: incaseaza recompensele Google si Mozilla

Veste buna pentru cei care petrec mult timp pe navigatoarele web Mozilla Firefox si Google Chrome . Companiile detinatoare ale celor doua browsere au marit recompensele pentru depistarea problemelor de securitate sau a bug-urilor.

Cele doua companii, Google si Mozilla, ofereau pana acum recompene in valoare de 1337 USD si respectiv 500 USD utilizatorilor care raportau problemele de securitate sau bug-uri in browserele Chrome si respectiv Firefox .

Recent, cei de la Mozilla au ridicat recompensa la 3000 USD, prin urmare Google s-a repezit si a urcat suma la 3133,70 USD.

Pana acum, Google a recompensat o singura persoana care a reusit sa raporteze un bug care a meritat suma de 1337 de dolari americani, dar gigantul a mai oferit alte premii de 1000, 500 si chiar 15 dolari utilizatorilor care au prezentat companiei alte probleme de securitate .

"Au trecut doar sase luni de la lansarea programului Security Reward si desi este inca devreme, putem spune ca a fost un adevarat succes. Am identificat multe probleme, iar unii dintre cei care le-au semnalat au spus ca i-a motivat banii oferiti prin Chromium Security", au declarat reprezentantii Google, citati de Realitatea.net.

Nu se stie inca daca cei de la Mozilla si-au premiat vreaun utilizator pentru raportarea problemelor de securitatea ale navigatorului Firefox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele