IT & C

#player muzical #magi #comanda #rotire #concept

MAGI, concept inedit de player muzical

Tehnologia lasa loc pentru un numar nelimitat de idei si concepte pentru fiecare gen de gadget.

Unul din cele mai recente concepte este MAGI, model de player muzical, imaginat de un designer independent.

Cum functioneaza

Designerul Rho Jung Chan a creat un sistem foarte rapid si confortabil care sa controleze player-ul. In loc de taste tactile sau fizice pe care utilizatorul sa le apese, player-ul va fi compus din doua emisfere, una stabila si alta mobila.

Partea mobila a acestuia se va roti, iar fiecare pozitie va fi de fapt o comanda pentru player, adica Skip/Back/Forward, Play/Pause/Stop. Totodata, pentru a nu crea confunzii, in mijlocul partii rotative este plasant un ecran care va afisa comanda accesata.

Accesorii

MAGI este un paralelipiped compact care ar putea fi disponibil in mai multe culori, printre care negru, roz, alb, albastru si galben.

Modelul de player ar suporta conectivitate Bleutooth cu A2DP pentru ca, in viziunea lui Rho Jung Chan, acesta dispune de un set de casti intra-auriculare cu bulb wireless.

Concept asemanator

Totusi, in urma cu cateva luni, proiectul sponsorizat de Artimede, companie producatoare si distribuitoare de corpuri de iluminat a prezentat conceptul MAGI ca sistem de control al unei lampi.

Modelul avea acelasi caracterisitici, adica rotirea unei emisfere asemenea unui potentiometru, care regla astfel intensitatea luminii. Acest proiect a fost imaginat si creat de designer-ul Liang Yun .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele