IT & C

#harry potter street view #londra harry potter #google harry potter

Lumea lui Harry Potter poate fi vizitata virtual pe Google Maps

Fan sau nu, de acum ai ocazia sa vizitezi o parte din lumea lui Harry Potter cu ajutorul Google Maps. Compania a adaugat recent aleea Diagon in aplicatia Street View, scrie Huffington Post.

Celebra alee Diagon (Diagon Alley), locul magic in care vrajitorii isi fac cumparaturile, aprovizionandu-se cu baghete magice, carti si maturi zburatoare, poate fi vizitata virtual cu ajutorul aplicatiei Strret View de la Google.

Strada din "Harry Potter" este reconstruita la studiourile Warner Bros din Londra, loc unde sunt pastrate decorurile si costumele originale ale personajelor din celebra serie. Spatiul studiourilor este imens (14.000 metri patrati) si poate primi pana la 5.000 de vizitatori pe zi.

Aplicatia Street View este disponibila in 50 de tari si permite utilizatorilor sa exploreze virtual un anumit loc cu ajutorul imaginilor panoramice surprinse la nivel de strada.

Sursa foto: mirror.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele