IT & C

#queen #logitech #squeezebox radio

Logitech Wi-Fi Squeezebox Radio prezinta cel mai recent album Queen

Legendara trupa rock Queen a anuntat astazi lansarea noului album "Absolute Greatest", colectia completa a celor mai mari hit-uri, lansata la casa de discuri Parlophone Records, EMI Music.

Dar premiera in istoria industria muzicala consta in faptul ca trupa se alatura companiei Logitech pentru a oferi un album exclusiv pe noul player muzical Logitech squeezebox radio Wi-Fi.

Exclusiv pe Wi-Fi Squeezebox Radio

Incepand din 29 septembrie 2009, posesorii de Logitech Squeezebox Radio pot asculta noul album Queen inainte ca acesta sa fie lansat in magazine, pe 16 noiembrie. In plus, pot vizualiza o serie de fotografii cu membrii trupei si asculta comentarii audio ale acestora legate de fiecare melodie in parte.

Lansarea albumului "Absolute Greatest" pe Logitech Squeezebox Radio este cea mai noua realizare intr-o lunga lista de recorduri stabilite de Queen de-a lungul timpului. Melodia "Bohemian Rhapsody" (1975) a fost considerata la inceput a fi prea lunga pentru a deveni un hit de radio, dar acum este considerata una din cele mai bune piese ale tuturor timpurilor.

Turneul din America de Sud, sus?inut de Queen in 1981, a fost primul pe care o formatie la sustinut pe stadioanele de pe acest continent. Cu aceasta ocazie, in San Paolo, s-au strans pentru un singur concert 131.000 de oameni inregistrand un record al timpului. Un al doilea concert, care a avut loc in urmatoarea seara, a atras alti 120.000 de fani.

Wi-Fi Squeezebox Radio

Player-ul muzical Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi este un jukebox magic pentru iubitorii de muzica. Lansat la inceputul lunii septembrie, sistemul ofera acces imediat la o cantitate imensa de muzica, fie ca provine din libraria personala de muzica, de la radio-urile online din intreaga lume sau de la numarul mereu in crestere al serviciilor muzicale precumĀ  Last.fm, Napster si Pandora.

"Logitech le aduce de ani buni melomanilor posibilitati nenumarate de a asculta muzica de calitate. Queen a facut pionierat prin multitudinea de hituri, melodii ca "We Will Rock You," "Bohenmian Rhapsody" si "A Kind of Magic" cu care au incantat milioanele de fani. Prin colaborarea ce ofera muzica exclusiva si continut bogat pe Logitech Squeezebox Radio, Logitech si Queen dau un exemplu incitant, prezentand noilor genera?ii aceste melodii memorabile intr-o forma unica", a declarat Antoine Preising, vicepresedinte Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele