IT & C

#logitech #surround sound z506 #sistem audio

Logitech Surround Sound Z506, noul sistem audio surround

Cu noul Logitech Surround Sound Speakers Z506 utilizatorul are libertatea de a-si seta singur sistemul dupa propriile preferinte , noile boxe permitand conectarea la aproape la orice echipament: PC-ul personal, consolele PlayStation3 (PS3), Xbox 360, Wii, iPod sau DVD player.

Pentru ca Logitech surround sound z506 sa fie setat rapid, toate cablurile sunt colorate pentru a fi identificate Mai usor, iar sistemul include un cablu-accesoriu pentru placi de sunet si playere muzicale. Pentru jocuri, boxele Z506 se pot conecta direct la cablul RCA al consolei de joc. In plus, boxele Logitech Surround Sound Z506 suporta doua dispozitive conectate simultan.

Pentru ca dispun de sunet stereo surround, boxele Z506 pot converti doua canale stereo. Modelele sunt dotate cu o putere de 75 de wati si subwoofer -ul down-firing ofera un bas mult mai puternic decat versiunile anterioare.

De asemenea, utilizatorul poate sa controleze nivelul bass-ului, in functie de adancimea dorita, mai mare sau mai mica. Sistemul Logitech Surround Sound Speakers Z506 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret recomandat de aproape 90 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele