IT & C

#casti audio #ultimate ears #logitech ue700

Logitech prezinta noile casti audio Ultimate Ears

Logitech a prezentat noul set de casti numite Ultimate Ears 700 care anuleaza cu succes orice zgomot venit din exterior.

Acestea au un design confortabil si compact si ofera calitate audio utilizata in concerte de 75% dintre artistii din intreaga lume.

Fabricate manual

Spre deosebire de alte casti intra-auriculare de inalta calitate, Ultimate Ears 700 sunt fabricate manual pentru a oferi o reproducere cat mai acurata a sunetului, fiecare casca avand o dimensiune mai mica decât moneda de 1 ban.

Castile Ultimate Ears 700 includ o serie de pernute de diferite marimi, iar utilizatorul poate alege pe cea care si se potriveste.

Exista pernute din silicon de dimenisune mica, medie si mare dar cu aceste casti se pot folosi de asemenea buretii Comply pentru confort optim. In momentul în care ai castile in urechi, zgomotul va fi redus cu pana la 26 decibeli.

La pachet

Ca sa asculti muzica in timpul calatoriilor, castile Ultimate Ears 700 pot fi protejate de o husa rezistenta. Cantarind doar 11,6 grame, acestea sunt destul de usoare pentru a fi purtate de utilizator la munca sau in alte medii.

Datorita designului sau compact si confortabil, utilizatorul nu va mai simti dureri ale urechilor, putand asculta o perioada mult mai lunga muzica favorita.

"De renumele pe care il poarta Ultimate Ears in a crea monitoare in-ear pentru starurile rock beneficiaza acum si oamenii care iubesc muzica adevarata", a declarat Philippe Depallens, vicepresedinte si manager general al diviziei Ultimate Ears in cadrul Logitech.

Disponibilitate

Setul de casti Ultimate Ears 700 va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie la un pret recomandat de 179 euro. In prezent nu se stie cand vor fi disponibuile si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele