IT & C

#mouse #tastatura #desktop mk710 #wireless #logitech

Logitech MK710, desktop-ul wireless cu viata de trei ani

Logitech a lansat desktop-ul wireless Logitech MK710, prima pereche de mouse si tastatura a caror baterii rezista 3 ani.

Desktop-ul dispune de receiver-ul Logitech Unifying , tasteleĀ  Logitech Incurve Keys si scrolling ultra rapid al mouse-ului.

Acumulatori cu viata lunga


Pentru a obtine o durata de viata a bateriei de trei ani, tehnologia wireless avansata de 2,4 GHz transmite informatia mult mai rapid si mai eficient decat sistemele wireless obitnuite de 27 MHz. Mai mult, reducand timpul in care tastatura si mouse-ul raman active cand nu sunt folosite, desktop-ul wireless MK710 salveaza energie si minimalizeaza decalajul in momentul reluarii activitatii de tastare sau de folosire a mouse-ului.

Prezentat pentru prima data in august 2009, receiver-ul Logitech Unifying este atat de mic incat poate fi lasat in laptop atunci cand te deplasezi. La un singur receiver pot fi conectate pana la sase tastaturi si mouse-uri Logitech compatibile, eliberand port-uri USB si facand usoara combinarea, potrivirea si sortarea setup-ului existent, indiferent de locul in care te afli.

Tastatura si mouse

Tastatura dispune de Logitech Incurve Keys si de o suprafatade sprijin a palmei. Avand un design concav, tastele Incurve ofera sprijin adecvat varfurilor degetelor. Suprafa?a de sprijin a palmei ofera un loc de odihna a mainii in momentul incetarii tastarii. -ul LCD reda statutul caracterisitc tastelor Caps Lock, Scroll Lock, Num Lock dar si a starii bateriei.

Mouse-ul cu laser se miaca cu uaurinta pe o varietate de suprafete. Scrolling-ul foarte rapid permite vizualizarea instanta a unor documente lungi sau, dupa preferinta, se poate opta pentru un scrolling click-to-click in vederea navigarii pe liste, slide-uri si albume de imagini. Logitech Wireless va fi disponibil in Europa incepand cu luna februarie 2010, la un pret recomandat de 99,99 euro, adica in jur de 400 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele