IT & C

#logitech #lapdesk #notebook #laptop

Logitech Lapdesk N315, protejeaza de caldura laptopului

Logitech anunta lansarea lui Logitech Portable Lapdesk N315.

Acesta este un sistem care fereste picioarele si genunchii de caldura emanata de laptop .

Caracteristici N315

Logitech Portable Lapdesk N315 este subtire si cantareste extrem de putin, putand fi cu usurinta transportat oriunde este nevoie de o baza stabila pentru notebook. In plus, datorita mousepad-ului retractabil, utilizatorul poate sa lucreze sau sa se joace oriunde se afla.

Modelul are o suprafata antiderapanta care nu permite laptopului sa alunece. Logitech Portable Lapdesk N315 va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie, la un pret recomandat de 29,99 euro.

Pentru confort

Laptopul a devenit prima optiune atunci cand vine vorba de accesarea internetului de acasa. Studiile realizate au dezvaluit insa ca multi utilizatori sunt de parere ca, desi este mai simplu sa acceseze internetul de pe laptop, pierd la capitolul confort.

Mai mult de 60% din repondenti au spus ca folosesc laptopurile de pe canapea . Dar mai mult de 50% dintre ei sunt ingrijorati in privinta caldurii emise de laptop si 43 % sunt de parere ca incalzirea excesiva a acestora le poate incetini precesele.

Model asemanator

Logitech a mai lansat un pad de laptop aseamanator, modelul N100. Aceasta utilizeaza un sistem de aspirare situat in spatele dispozitivului, spre deosebire de alte dispozitive de racire care genereaza aerul din unghiuri ce pot fi blocate cu usurinta de laptop sau de textura hainelor.

In plus, constructia durabila a acesoriului protejeaza ventilatorul intern impotriva prafului si al deteriorarii. In prezent, Logitech cooling pad n100 este disponibil in magazinele din Romania din luna iulie si are un pret de 130 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele