IT & C

#sistem audio #speaker z205 #laptop #logitech

Logitech lanseaza un sistem audio pentru laptop-uri

Pentru a imbunatati calitatea laptop speaker Z205, o boxa usoara ce dispune de un sistem de prindere.

Logitech Laptop Speaker Z205 va fi disponibil in Europa la un pret recomandat de 39,99 de euro, incepand din luna martie.

Compatibilitate

Fie ca folosesti un Mac sau un laptop cu Windows, fie un netbook, boxele Logitech Z205 pentru laptop se atasaza ferm de marginea de sus a celor Mai multe ecrane de laptop.

Modelul Z205 are dimensiuni mici, aproximativ 1,35 inch in grosime si 2,5 inchi in inaltime, ceea ce inseamna ca te va insoti intotdeauna. Boxele dispun si de o husa protectoare  pentru transportul lor.

Control usor

Utilizatorul poate modifica intensitatea volumului iar boxa poate fi pornita ori inchisa folosind butonul localizat pe partea superioara. Cablul USB inclus este suficient pentru alimentare, nefiind nevoie de o sursa externa suplimentara.

"In timpul conceperii boxei Logitech Laptop Speaker Z250 am vrut sa oferim utilizatorilor o experienta auditiva mai buna fara a sacrifica portabilitatea. Z205 este atat de mica incat poate fi purtata intr-o geanta"
, a declarat Mark Schneider, vicepresedinte si manager general al diviziei Audio Business in cadrul Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele