IT & C

#accesorii #notebook #laptop #cooling pad n100 #logitech

Logitech lanseaza Cooling Pad N100 pentru laptopuri

Logitech a lansat Cooling Pad N100, produs ce se alatura accesoriilor pentru notebook-uri avand ca scop cresterea confortului si imbunatatirea experientei folosirii laptopului.

Un numar mare de oameni, adica 50% dintre utilizatori de laptop sunt deranjati cand acesta se supraincalzeste.

Studiu de caz

Laptopul a devenit prima optiune atunci cand vine vorba de accesarea internetului de acasa. Studiile realizate de Logitech au dezvaluit insa ca multi utilizatori sunt de parere ca, desi este mai simplu sa acceseze internetul de pe laptop, pierd la capitolul confort.

De exemplu, mai mult de 60% din repondenti au spus ca folosesc laptopurile de pe canapea. Dar mai mult de 50% dintre ei sunt ingrijorati in privinta caldurii emise de laptop si 43 % sunt de parere ca incalzirea excesiva a acestora le poate incetini precesele. Mai mult chiar, le poate defecta.

Cum functioneaza

Cand folosesti laptopul pe canapea, in pat sau la birou, Logitech cooling pad n100 imbunatareste circulatia aerului in jurul laptopului. Pentru a te proteja de caldura emisa, Cooling Pad N100 dispune de o suprafara compartimentata ce permite ventilatorului sa distribuie aerul uniform si fara zgomot.

Pentru a crea o circulatie a aerului buna, Cooling Pad N100 utilizeaza un sistem de aspirare situat in spatele dispozitivului, spre deosebire de alte dispozitive de racire care genereaza aerul din unghiuri ce pot fi blocate cu usurinta de laptop sau de textura hainelor. In plus , constructia durabila a acesoriului protejeaza ventilatorul intern impotriva prafului si al deteriorarii.

Disponibilitate

Logitech Cooling Pad N100 va fi disponibil in Europa incepand din luna iulie la un pret recomandat de 130 RON.

"Oamenii isi folosesc laptopurile in locuintele lor, cu predilectie in spatiile de lucru precum biroul si in cele de recreere precum camera de zi ", a declarat Denis Pavillard, vicepresedinte de marketing de produs pentru tastaturi si desktop-uri in cadrul Logitech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele