IT & C

#oled #lg #tv

LG va lansa televizoare OLED pana la sfarsitul lui 2010

Reprezentantii companiei coreene LG au declarat ca pana in anul 2016, LG va lansa o serie intreaga de televizoare OLED .

In prezent, japonezii de la Sony sunt singurii care au prezentat un televizor cu ecran OLED cu diagonala de 11 inch.

Declaratii oficiale

Won Kim , vicepresedintele diviziei OLED din cadrul LG a declarat in cadrul evenimentului FPD care s-a desfasurat in Japonia ca LG planuieste ca in viitor sa dezvolte televizoare cu ecran OLED.

Astfel, pana la sfarsitul lui 2010 , coreeni vor lansa pe piata televizoare OLED cu ecran de 20 de inch. Modelele de 30 de inch vor putea fi cumparate din 2011, iar cele cu diagonala de 40 inch vor intra in magazine din 2012.

Costul TV-urilor OLED


Tot Won Kim a declarat ca modelele de 40 de inch vor fi destul de scumpe chiar si in 2012. Totusi, acesta a mentionat faptul ca acest gen de tehnologie va duce la o scadere a preturilor , iar televizoarele OLED vor fi mai ieftine decat LCD-urile pana in 2016.

Din pacate, in prezent nu se stie cat de veridice sunt spusele lui Kim Won in contextul in care toti mai multi producatori pastreaza modelele LCD si introduc sistemul 3D pentru televizoare si chiar laptopuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele