IT & C

#frigider #combina frigorifica #lg #platinum 2 #eco

LG lanseaza frigiderul Platinum II

LG Electronics a dezvaluit cel mai nou frigider side -by-side, elegantul Platinum II, in cadrul unui eveniment unic desfasurat la Paris.

Avand dimensiuni standard, Platinum II dispune de o capacitate de 617 litri, face parte din clasa energetica A+ si pastreaza alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, eliminand astfel deteriorarea rapida a acestora.

Tehnologie noua

Noile sisteme de refrigerare slim-line LG ofera un spatiu de stocare mai mare, pastrand in acelasi timp dimensiunea standard a frigiderului. Datorita dispozitivului de gheata si minibarului incorporate in usa, dar si a rafturilor aditionale, alimentele sunt mai bine stocate pentru a asigura prosperimea si igiena necesare.

Functia Vacuum Fresh Crisper incorporata in Platinum II regleaza aerul din interiorul sertarelor, oferind astfel condirii perfecte de mentinere a legumelor proaspete.

Nivelele de umiditate sunt setate pentru a mentine prospetimea, pentru a preveni alterarea alimentelor si aruncarea acestora. Frigiderul mai dispune de un sistem inteligent de control al umiditatii, care monitorizeaza umiditatea si o stabilizeaza la nivelul optim necesar.

Frigider eco

Platinum II reduce consumul de energie si nivelul de zgomot datorita tehnologiei inovatoare Compresor Liniar. Compresorul Liniar isi actioneaza pistoanele direct, fara a utiliza tija acestuia si axele, ceea ce reduce consumul de energie cu pana la 20% comparativ cu compresoarele clasice.

Frigiderul LG utilizeaza anual o cantitate de energie de pana la 492 KWh, fiind astfel inclus in clasa energetica A+. Modelul dispune de un ecran LED alb si carcasa din otel inoxidabil negru, rezistent la zgarieturi sau amprente.

Noul frigider LG side-by-side va fi disponibil incepand cu iulie 2009, pe pietele din Europa, inclusiv Franta, Marea Britanie, Spania, Italia , Germania si Benelux.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele