IT & C

#romania #asus n73 #laptop

Laptopul Asus N73, prezentat oficial in Romania

Noul notebook Asus N73 a fost prezentand in avanpremiera in Romania, deschizand astfel calea catre cea de-a treia generatie de portabile multimedia N ale producatorului.

Noua serie de laptopuri se evidentiaza prin designul si caracteristicile audio deosebite, un rol important avandu-l tehnologia SonicMaster.

Asus N73

Asus N73 pune la dispozitia utilizatorilor interfata usb 3.0 pentru conectarea dispozitivelor portabile si atingerea celor mai mari viteze in transferul datelor de la aceasta ora. Acest lucru conteaza mai ales atunci cand se lucreaza cu fisiere multimedia de mari dimensiuni.

Optional, laptopul poate include cea mai noua versiune a tehnologiei Bluetooth, v3.0, pentru conectarea fara fir a diverselor periferice sau gadget-uri. Laptopul N73 integreaza o camera web cu senzor de 2 MP si un filtru pentru intimitate. Gratie suportului Asus Face Logon, utilizatorii o vor putea utiliza pentru o autentificare comoda.

Laptopul are un ecran cu diagonala de 17,3 inch si integreaza cel mai nou chip grafic Nvidia GF 335 cu suport Optimus. Sistemul se bazeaza pe ultima generatie a platformei Intel Calpella cu tehnologie Intel Turbo Boost cu procesoarele din seriile Intel Core i3 , i5 si i7, plus sistemul de operare Microsoft Windows 7 preinstalat.

SonicMaster

Tehnologia SonicMaster revolutioneaza sunetul redat de un portabil. Problemele incercarilor anterioare de a imbunatati calitatea audio a laptopurilor au fost depasite. Astfel, camerele de rezonanta supra-dimensionate (80 cc in cazul lui Asus N73) si difuzoarele plasate special elimina vibratia si distorsiunea, iar componenta software ajusteaza cu precizie redarea.

Parteneriatul cu Bang & Olufsen ICEpower se concretizeaza in experienta excelenta a utilizatorului, care va putea asculta un sunet complet si va percepe elementele vocale si pe cele surround intocmai ca la o auditie live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele