IT & C

Lansarea Barei de navigare Resurse.com

Ieri, portalul Resurse.com a lansat o Noua aplicatie pentru a veni in sprijinul vizitatorilor sai: o bara de navigare gratuita care se integreaza perfect in cadrul unui browser Internet Explorer.

Bara de navigare permite utilizatorilor accesul rapid la toate sectiunile site-ului www.resurse.com ., precum si efectuarea de cautari facile in cadrul aceluiasi site.
Procedura de instalare a aplicatiei este extrem de simpla si dureaza mai putin de 2 minute chiar si pentru utilizatorii de modemuri cu viteze de 33kbps. De asemenea, este furnizata si o modalitate la fel de rapida pentru dezinstalarea aplicatiei.
Aplicatia a fost dezvoltata pentru Resurse .com de catre BYTE Development, www.bytedev.com .


Detalii complete despre Bara de navigare Resurse.com pot fi obtinute la adresa www.resurse.com ..

Despre Resurse.com
Portalul Resurse.com a fost lansat in anul 1999 si se concentreaza pe oferirea de continut gratuit utilizatorilor sai: informatii IT oferite de marile companii romanesti, informatii muzicale din partea caselor romanesti de discuri, horoscop zilnic in colaborare cu eAstrolog.ro, articole destinate programarii web, marketingului pe Internet, introducerii in calculatoare. Cu un numar mediu de peste 18.000 de vizitatori lunar, Resurse.com tinteste varful ierarhiilor romanesti din domeniu. Resurse.com este de asemenea detinatorul serviciului Domenii-Web.com de gazduire web si nume de domenii. Website:
www.resurse.com .


Despre BYTE Development
Compania BYTE Development se axeaza pe dezvoltarea de produse si solutii software adaptate nevoilor specifice clientilor sai.
De asemenea, compania poate asigura clientilor consultanta de specialitate pe tot parcursul dezvoltarii unui produs software.
Stapinind cele mai recente tehnologii atit din lumea Open Source si Linux/UNIX, cat si din cea Windows, echipa de profesionisti
cu experienta de la BYTE Development exceleaza in domenii precum aplicatiile distribuite si web, aplicatiile pentru stocarea si cautarea datelor bazate pe XML, aplicatiile sistem Linux/UNIX/Windows si aplicatiile pentru managementul continutului si colaborare. Website:
www.bytedev.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele