IT & C

La Bucuresti va avea loc prima Conferinta Romana pentru Aplicatii Spatiale

In perioada 19- 20 martie va avea loc la Palatul Parlamentului prima Conferinta Romana pentru Aplicatii Spatiale, CRAS 2008.

Evenimentul este organizat la initiativa Parlamentului Romaniei, Sub-Comisia pentru Spatiu si cu sprijinul Agentiei Spatiale Romane, va fi structurat pe doua zile, avand trei sesiuni plenare, patru sesiuni tehnice si se va incheia cu o vizita de lucru la Agentia Spatiala Romana si la Cheia, unde se afla cel mai mare Teleport de Comunicatii din Centrul si Estul Europei.

La conferinta vor fi prezenti Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Printre personalitatile politice care vor participa la aceasta conferinta sunt: Primul-Ministru al Romaniei, Calin Popescu-Tariceanu, Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David , Directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai- Razvan Ungureanu .

Pe langa cei mentionati, reprezentanti ai autoritatilor din domeniu, manageri de top din industria spatiala si IT&C si reprezentanti ai organizatiilor internationale din domeniu, vor pune in discutie o serie de subiecte de interes major legate de politicile din sectorul aplicatiilor spatiale si utilizarile conexe ale acestora: managementul dezastrelor, securitate si siguranta nationala, aplicatii in agricultura sau mediu sau comunicatiile satelitare.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele